Vacatures Global Glass Group

Vacatures GGG

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor orders en lopende zaken bij onze opdrachtgevers. Jij bent de spil tussen onze opdrachtgevers en de leveranciers van het glas.

Dit glas wordt door jou verwerkt in ons ERP-systeem (Microsoft Dynamics) en ingekocht bij verschillende glasleveranciers in Duitsland, Polen, Litouwen, China, België en Turkije.

Wij werken in twee type orderstromen:
1) Wekelijkse orders; opdrachtgevers, zoals bijv. glasgroothandelaren en servicebedrijven bestellen wekelijks een x-aantal m² standaard (isolatie)glas welke geleverd dient te worden aan de werkplaats.

2) Projectmatige orders; opdrachtgevers, zoals gevelbouwers, glasgroothandelaren, kozijnfabrikanten en metaal- & staalverwerkers bestellen voor een specifiek project een niet-standaard (isolatie)glas welke in verschillende fases dient te worden geleverd op de bouwlocatie.
Na een inwerkperiode krijg jij als commercieel medewerker binnendienst een eigen portfolio toegewezen met opdrachtgevers waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Global Glass Group is een dynamisch, sterk groeiend bedrijf met jonge enthousiaste en ervaren glasmensen. Klanttevredenheid en resultaatgericht werken staat bij ons centraal. Bijna geen één dag ‘in het glas’ is hetzelfde. Iets wat van tevoren goed gepland is, kan op het laatste moment toch anders verlopen. Als jij het leuk vindt om dan de handen uit de mouwen te steken, en de uitdaging aan te gaan, dan ben jij de geschikte collega en zal jij snel waardering krijgen vanuit de opdrachtgevers en collega’s.

Wees je ervan bewust, als je in de glasbranche begint dan werk jij er waarschijnlijk de rest van je leven want het product is enorm innovatief, de markt is booming (verduurzaming) en de carrièremogelijkheden bepaal jij zelf.

 

Het team

Team GGG is een mix van jonge en ervaren glasprofessionals. Gezamenlijk hebben wij meer dan 100 jaar ervaring in het fantastische glasvak. Want glas is een vak. Zoals velen weten is glas een complex product; glasproductie en logistiek verlopen niet altijd 100% zoals vooraf gepland. Het is onze sport en kracht om het maximale te bewerkstelligen, ook als het even tegenzit. Team GGG kent de planningen van de bouw, het proces van vergunningen verkrijgen en de druk om ‘te leveren’. Duidelijkheid in de communicatie door korte lijnen is van cruciaal belang. Door de langdurige relaties met leveranciers en partners zijn er altijd oplossingen te bedenken. Het doel van Team GGG is een opdrachtgever die terugkeert vanwege de daadkrachtige en plezierige samenwerking. Ervaar het zelf, neem contact met ons op maar weet dat wij niet voor een one-time-shot gaan.

global glass group

Arnaud Roozen

Directeur Eigenaar
global glass group

Rutger Hooghoed

Directeur Eigenaar
global glass group

Quin Kiel

Verkoop binnendienst
global glass group

Chantal Kalkhoven

Order- & projectbegeleiding
global glass group

Peter Greveling

Order- & projectbegeleiding
global glass group

Robin van der Zant

Key Accountmanager
global glass group

Jesse Hermans

Medewerker binnendienst
global glass group

Marieke Roozen

Order- & Projectbegeleiding
global glass group

Bokken leegmelden

global glass group

Algemene

contactinformatie
global glass group

Robin Zand

Productmanager Vacuumglas