Global Glass Group Klantgroepen

Klantgroepen

Gevelbouwers

Gevelbouwers verwerken aluminium en/ of metalen kozijnen tot complete façades, vliesgevels of gevelconstructies. Glas is hierbij een belangrijk onderdeel, soms zelfs constructief. GGG kent de specifieke behoefte van de gevelbouwers ten aanzien van projectmatig werken, engineering en uitvoering of het nu gaat om utiliteits- of woningbouw in de nieuwbouw en renovatie.


Glasgroothandelaren

Lokale en regionale glasgroothandelaren hebben een wekelijkse behoefte aan glas. Samen met de opdrachtgever bepalen wij een (twee)wekelijks proces van orders verwerken tot leveringen. Het gaat voornamelijk om standaard dubbel- en drievoudig isolatieglas, met daarbij soms niet-standaard glasproducten (bijv. gefigureerd isolatieglas, zonwerend isolatieglas). Wij werken graag met EDI (Electronic Data Interchange) voor de wekelijkse orders, in het begin zal er veel tijd en aandacht worden besteed aan de afstemming maar als het eenmaal staat dan loopt het efficiënt en kost het van beide kanten weinig tijd en energie.

Timmerfabrikanten

Timmerfabrikanten verwerken houten kozijnen en plaatsen daarbij vaak isolatieglas. Of het nu gaat om beglazen op de bouw of in de productie van de timmerfabrikant (Concept III), Global Glass Group levert conform de wens van de opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld dubbel- en drievoudig isolatieglas met een Low-E of een Low-E 1.0 coating zijn van één van de grote glasproducenten, maar ook een zonwerende coatings met een hoge lichttoetredingsfactor behoort tot de mogelijkheden. Projectmatig werken, werken volgens de geldende glasnormen (glasdikteberekeningen) en leverbetrouwbaarheid zijn cruciaal bij timmerfabrikanten.

Metaal & staalverwerkers

Voor de verwerkers van metaal en staal heeft Global Glass Group een breed netwerk aan leveranciers, het gaat voornamelijk om gehard gelaagd (veiligheidsglas incl. bewerken (uitsparingen, slijpen)) en gezeefdrukt glas en seriematig enkelglas. Kwaliteit, een scherpe prijsstelling en leverbetrouwbaarheid (On Time in Full) is van doorslaggevend belang voor slagen van een project.

Consumenten

Global Glass Group is een glasgroothandel en doet specifiek en uitsluitend zaken met andere bedrijven (B2B), niet met consumenten. Wij adviseren eindgebruikers graag om de juiste glaskeuze te maken, vervolgens zullen wij één van onze opdrachtgevers vragen om de verdere opvolging te verzorgen.

Het team

Team GGG is een mix van jonge en ervaren glasprofessionals. Gezamenlijk hebben wij meer dan 100 jaar ervaring in het fantastische glasvak. Want glas is een vak. Zoals velen weten is glas een complex product; glasproductie en logistiek verlopen niet altijd 100% zoals vooraf gepland. Het is onze sport en kracht om het maximale te bewerkstelligen, ook als het even tegenzit. Team GGG kent de planningen van de bouw, het proces van vergunningen verkrijgen en de druk om ‘te leveren’. Duidelijkheid in de communicatie door korte lijnen is van cruciaal belang. Door de langdurige relaties met leveranciers en partners zijn er altijd oplossingen te bedenken. Het doel van Team GGG is een opdrachtgever die terugkeert vanwege de daadkrachtige en plezierige samenwerking. Ervaar het zelf, neem contact met ons op maar weet dat wij niet voor een one-time-shot gaan.

global glass group

Arnaud Roozen

Directeur Eigenaar
global glass group

Rutger Hooghoed

Directeur Eigenaar
global glass group

Quin Kiel

Verkoop binnendienst
global glass group

Chantal Kalkhoven

Order- & projectbegeleiding
global glass group

Peter Greveling

Order- & projectbegeleiding
global glass group

Robin van der Zant

Key Accountmanager
global glass group

Jesse Hermans

Medewerker binnendienst
global glass group

Marieke Roozen

Order- & Projectbegeleiding
global glass group

Bokken leegmelden

global glass group

Algemene

contactinformatie
global glass group

Robin Zand

Productmanager Vacuumglas