Over Global Glass Group

Over GGG

Global Glass Group is de flexibele en daadkrachtige glasgroothandelaar in de Nederlandse markt met een breed netwerk van nationale- en internationale leveranciers. Meerwaarde voor de klanten zit in de onafhankelijkheid, marktkennis en daadkracht.

Geen overbodige schakels en 100% aandacht voor de opdrachtgever, de juiste glasoplossingen en een efficiënte order- en projectbegeleiding. Dit doen wij voor de meest complexe glassamenstellingen en de standaard glasproducten voor zowel basisglas als verwerkt (isolatie)glas.

De juiste glaskeuze

De opdrachtgevers van Global Glass Group zijn voornamelijk gevestigd in de Benelux. Door kennis en ervaring van de Benelux-glasmarkt zijn wij de juiste gesprekspartner als het gaat om normen, (veiligheid, windbelasting, brandwerendheid, geluid, etc.) maar wij staan onze opdrachtgevers ook al graag bij in het voorstadium om de juiste glaskeuze (comfort, reflectie, kleurstelling, etc.) te maken. Er is in glas zoveel te kiezen dat wij ons kunnen voorstellen dat met de complexiteit aan normen en de oneindige keuze aan coatings en glassamenstellingen het overzicht ver te zoeken is. Dat is ons vak.

Innovatie

De wereld van glas staat nooit stil. Productie- en productinnovaties volgen elkaar in rap tempo op. Door ons netwerk van internationale leveranciers zijn wij altijd in staat om elk gevraagd glastype te leveren, uit welke uithoek het moet komen. Onze leveranciers werken samen met de grote glasproducenten (Saint-Gobain Building Glass, AGC, Pilkington, Cisecam, Guardian, Troesch) waardoor wij de innovatieve oplossingen direct op de markt kunnen brengen.

Exclusiviteit vacuumglas Landvac

Door de exclusieve samenwerking met Landvac voor de Benelux adviseert Global Glass Group graag eindgebruikers die duurzaamheid en verduurzaming hoog in het vaandel hebben staan. Monumentale panden zijn niet geschikt om isolatieglas toe te passen, vacuümglas van Landvac is dan de oplossing om een monumentaal pand te verduurzamen. Wij adviseren u graag over de verschillen tussen de verschillende aanbieders van vacuümglas.

Van re-cycling naar re-use

Global Glass Group gaat nog een stap verder door het enkelglas welke door haar opdrachtgevers uit de kozijnen wordt gehaald, op te slaan en te verwerken in nieuw hoogrendements isolatieglas. Zo wordt enkelglas hergebruikt in duurzaam isolatieglas welke weer voldoet aan de norm van vandaag de dag. Goed enkelglas moet je niet weggooien in de glascontainer als je het ook kunt hergebruiken. Voor re-use werken wij samen met inter- en nationale producenten van isolatieglas. De regio waar onze opdrachtgever het enkelglas uit het kozijn haalt, is medebepalend voor waar wij het laten opslaan en verwerken, zodoende houden wij ook de CO2-impact zo laag als mogelijk.


Bedrijfsgegevens GGG

Global Glass Group BV
Weerenweg 16
1161 AH Amsterdam-Zwanenburg
The Netherlands
+31(0)20 303 28 92
info@globalglassgroup.com

BTW 851908925B01
KVK 55917712
IBAN: NL24 RABO 0118 3501 96
BIC: RABONL2U

Het team

Team GGG is een mix van jonge en ervaren glasprofessionals. Gezamenlijk hebben wij meer dan 100 jaar ervaring in het fantastische glasvak. Want glas is een vak. Zoals velen weten is glas een complex product; glasproductie en logistiek verlopen niet altijd 100% zoals vooraf gepland. Het is onze sport en kracht om het maximale te bewerkstelligen, ook als het even tegenzit. Team GGG kent de planningen van de bouw, het proces van vergunningen verkrijgen en de druk om ‘te leveren’. Duidelijkheid in de communicatie door korte lijnen is van cruciaal belang. Door de langdurige relaties met leveranciers en partners zijn er altijd oplossingen te bedenken. Het doel van Team GGG is een opdrachtgever die terugkeert vanwege de daadkrachtige en plezierige samenwerking. Ervaar het zelf, neem contact met ons op maar weet dat wij niet voor een one-time-shot gaan.

global glass group

Arnaud Roozen

Directeur Eigenaar
global glass group

Rutger Hooghoed

Directeur Eigenaar
global glass group

Quin Kiel

Verkoop binnendienst
global glass group

Chantal Kalkhoven

Order- & projectbegeleiding
global glass group

Peter Greveling

Order- & projectbegeleiding
global glass group

Robin van der Zant

Key Accountmanager
global glass group

Jesse Hermans

Medewerker binnendienst
global glass group

Marieke Roozen

Order- & Projectbegeleiding
global glass group

Bokken leegmelden

global glass group

Algemene

contactinformatie
global glass group

Robin Zand

Productmanager Vacuumglas