banner 2

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor orders en lopende zaken bij onze opdrachtgevers.

Jij bent de spil tussen onze opdrachtgevers en de leveranciers van het glas.

Dit glas wordt door jou verwerkt in ons ERP-systeem (Microsoft Dynamics) en ingekocht bij verschillende glasleveranciers in Duitsland, Polen, Litouwen, China, België en Turkije.

Wij werken in twee type orderstromen.
(1) Wekelijkse orders; opdrachtgevers (glasgroothandelaren, servicebedrijven) bestellen wekelijks een x-aantal m² standaard (isolatie)glas welke geleverd dient te worden aan de werkplaats.
(2) Projectmatige orders; opdrachtgevers (gevelbouwers, glasgroothandelaren, (kunststof)kozijnfabrikanten, metaal- & staalverwerkers) bestellen voor een specifiek project (isolatie)glas welke in fases dient te worden geleverd op de bouwlocatie. Na een inwerkperiode krijg jij als commercieel medewerker binnendienst een eigen portfolio toegewezen met opdrachtgevers waarvoor jij verantwoordelijk bent.

Global Glass Group is een dynamisch, sterk groeiend bedrijf met jonge enthousiaste en ervaren glasmensen. Klanttevredenheid en resultaatgericht werken staat bij ons centraal. Bijna geen één dag ‘in het glas’ is hetzelfde, iets wat van tevoren goed gepland is, kan op het laatste moment toch anders verlopen. Als jij het leuk vindt om de handen uit de mouwen te steken, denken en doen te combineren en problemen op te lossen dan ben jij de geschikte collega. Jij zal snel waardering krijgen vanuit de opdrachtgevers en collega’s omdat jij het verschil maakt.

Wees je ervan bewust, als je in de glasbranche begint dan werk jij er waarschijnlijk de rest van je leven want het product is enorm innovatief, de markt is booming (verduurzaming) en de carrièremogelijkheden bepaal jij zelf.